Eva Candela, candidata terrassenca del PSC: “Tenim un magnífic programa i sortim a guanyar”

Els socialistes han iniciat la campanya electoral més “estranya de la història” a la seu del partit a Terrassa i amb optimisme.  El lema escollit és “Fem-ho” perquè la formació aspira a ser decisiva a la Generalitat per tancar una etapa de desgovern, tensions i retrocessos, diuen, i començar una altra de diàleg i reconstrucció.

La regidora terrassenca, Eva Candela, número 18 a les llistes del PSC per Barcelona el proper 14F assegura que  surten a guanyar.

Candela, acompanyada del Primer Secretari del PSC a Terrassa, Alfredo Vega i del Secrretari d’Organització i Acció Electoral, Javier García, avança que la principal novetat és l’obertura de l’oficina de la candidata. Un espai per recollir les inquietuds de la ciutadania presencialment amb cita prèvia, via telefònica o telemàtica.

Vega ha lloat la capacitat de diàleg i de treball de la candidata  i ha dit que serà un gran actiu per a Terrassa tenir una persona com ella al Parlament.

García ha dit que pensant en la seguretat i salut de les persones, per primera vegada no hi haurà cap acte presencial o físic a la ciutat. Les xarxes  i la via telemàtica agafen tot el protagonisme. Per això, militants i simpatitzants s’han fixat com a objectiu repartir informació i arribar a 60.000 domicilis, posant èmfasi “en el vot per correu” perquè ningú es quedi a casa per por del virus.