Eva Candela optarà a ser la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa

Eva Candela es presentarà a les primàries del PSC per ser la propera candidata dels socialistes a l’alcaldia de Terrassa. La regidora a l’Ajuntament de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya ho va comunicar dijous al vespre als militants de l’agrupació durant la reunió ordinària de l’assemblea local.

Candela va manifestar que està decidida a fer aquest pas endavant després de parlar amb molta gent, de dins i de fora del partit. «Terrassa necessita un canvi i el PSC és l’únic partit que el pot garantir. El nostre objectiu ha de ser guanyar les eleccions i el partit està en condicions de tornar a ostentar l’alcaldia», va afirmar Eva Candela.

La diputada creu que pot aportar la seva experiència com a tècnica en l’administració local i està convençuda que «amb l’ajuda de tota la militància del partit» poden tornar a ser el primer partit a les eleccions municipals. Candela es veu avalada per la seva trajectòria professional i assegura estar preparada per encapçalar la candidatura. «Posaré totes les forces per fer que el PSC torni al Govern de Terrassa», va manifestar.

El primer secretari i actual president del Grup Municipal Socialista, Alfredo Vega, va destacar l’empenta de la regidora i diputada i va afirmar que «Eva Candela serà una gran candidata i una gran alcaldessa». El procés per escollir oficialment el/la cap de llista del PSC està previst que s’obri el proper mes de maig. Serà la Comissió Executiva Nacional del Partit qui aprovarà el Reglament i qui fixarà les dates del procés.