Eva Candela, primera secretària del PSC Vallès Oest amb el 92,4% dels vots

La regidora a l’Ajuntament de Terrassa i consellera comarcal Eva Candela és, des d’aquest dissabte, la nova primera secretària de la Federació del Vallès Oest del PSC. La regidora egarenca ha aglutinat el 92,4% dels vots en el marc del Congrés de Federació del PSC Vallès Oest, que s’ha celebrat a Rubí.

El Congrés ha aprovat per àmplia majoria l’informe de gestió realitzat per la Comissió Executiva sortint, encapçalada per Ana María Martínez. A la reunió també s’ha debatut i s’han aprovat diverses ponències polítiques sobre economia, treball, habitatge, infraestructures, transports, feminisme, ecologisme, o educació, entre d’altres assumptes d’importància per a la comarca.

A la reunió també s’han escollit als nous consellers nacionals de la federació, entre els quals hi ha els terrassencs Josep Portero, Javi García, Josefina Soler, i Luisa Carreño.

A la cloenda del Congrés, que ha comptat amb la presència del MHP de la Generalitat de Catalunya, José Montilla; i de l’exprimer secretari del PSC i exalcalde de Terrassa, Pere Navarro, la nova Primera Secretària de la Federació, Eva Candela, ha afirmat que des de la federació s’ha de tornar a exercir el lideratge polític de la comarca, i per això, diu, es necessiten unes agrupacions fortes per ser l’altaveu de la lluita diària dels companys que estan al govern als municipis i dels que estan a la oposició.