Evelyne Álvarez lidera el CN Terrassa al 38è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

El CN Terrassa ha estat un dels clubs participants al 38è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, segona prova del prestigiós circuit Mare Nostrum, que ha acabat aquest dimecres a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. La competició ha presentat un cartell de luxe, amb noms il•lustres com Mireia Belmonte, Jessica Vall i l’hongaresa Katinka Hosszu, entre d’altres.

De la delegació egarenca, cal destacar el paper de la canària Evelyne Álvarez, que ha sumat dos onzens llocs tant a la prova dels 200 metres braça com a la de 200 estils, després d’acabar tercera a la final “B”. Álvarez va obtenir una segona plaça de finalista “B” en acabar tretzena als 100 metres braça. El CN Terrassa va situar tres nedadors més en una final “B”. Carla Campo va ser dotzena als 200 metres papallona, Cintia Álvarez va classificar-se setzena als 100 esquena, mentre que Pau Curtu va finalitzar setzè en 400 estils.

El tècnic Miguel Vázquez, fa un balanç positiu de l’actuació del seu equip, del qual n’espera un major rendiment al Campionat d’Espanya Absolut Open d’Estiu que organitza el CN Terrassa a l’Àrea Olímpica del 2 al 5 d’agost. El circuit Mare Nostrum finalitzarà aquest cap de setmana amb la tercera prova a la localitat de Canet de Rosselló, a la Catalunya Nord.