Excel·lent collita de medalles del CN Terrassa a la 1a jornada del Campionat de Catalunya Absolut i Júnior

Aquest divendres ha arrencat el Campionat de Catalunya Absolut i Júnior Open de natació a l’Àrea Olímpica. És l’onzena vegada consecutiva que el CN Terrassa organitza aquesta competició. I de moment l’equip egarenc ja acumula un bon grapat de medalles. En categoria absoluta, el CN Terrassa sumat dues plata i dos bronzes. Albert Puig ha estat segon als 200 estils, mateixa posició per al relleu femení del 4 per 100 lliures.  Pau Curtu ha estat tercer als 200 metres esquena, mentre que Carmen Herrero també ha estat bronze als 50 lliures.

En júnior, la collita de metalls és més gran. Jordi Pérez s’ha proclamat campió de Catalunya als 200 estils. Aida López s’ha penjat l’or en els 400 lliures i la plata en els 100 papallona, mateix metall per a Guillem Lázaro en aquesta darrera modalitat. Marta San José i Jordi Pérez també han pujat al segon graó del podi als 100 metres braça. San José ha repetit metall, amb la plata als 200 estils.

Pel que fa als favorits en categoria absoluta, han complert els pronòstics. Mireia Belmonte ha estat or als 400 metres lliures, Judit Ignacio en 100 papallona i Jessica Vall en 100 braça.