Exigiran responsabilitats per la filtració de l’informe de la Síndica de Greuges de la Bústia Ètica

Els grups polítics de Junts per Terrassa, Esquerra Republicana i Tot per Terrassa han acordat expressar conjuntament el seu total rebuig i condemna a la filtració als mitjans de comunicació de l’informe de la Síndica de Greuges en referència a una investigació sobre la contractació del festival poètic Elixir.

Així mateix, expressen la seva confiança en la decisió de la Comissió per obrir una investigació per aclarir els fets i, si s’escau, exigir la responsabilitat de la persona o persones responsables de la filtració.

Uns fets que, consideren, han perjudicat el dret que té la persona a la qual se li atribueix una presumpta infracció del Codi Ètic a que es mantinguin les actuacions sota reserva i es garanteixi la confidencialitat de les actuacions fins que no finalitzi el procediment de comprovació.

Malgrat el soroll mediàtic generat per la filtració, la Comissió Informativa de Transparència continuarà fent la seva funció com a òrgan de garantia del compliment del Codi Ètic i ha volgut refermar la seva tasca basada en els principis d’ètica i transparència.