Èxit de seguiment de la conferència virtual de l’infermer pediàtric Armando Bastida

300 famílies van seguir la conferència virtual  “Educar amb sentit comú”  que va impartir Armando Bastida, infermer pediàtric terrassenc, segona xerrada del cicle “converses amb…” que organitza l’Escola Pia durant aquest curs. L’objectiu del cicle és oferir respostes a les inquietuds educatives i emocionals que, degut a la pandèmia, les famílies de la ciutat estiguin experimentant al voltant dels seus fills i filles. Saber gestionar l’angoixa, les preguntes i inquietuds dels més menuts, és important.

La xerrada de Bastida va resoldre moltes de les inquietuds que tenen les famílies amb fills d’entre 0 a 3 anys. Els participants van tenir l’ocasió de demanar amb anterioritat, a través d’un formulari anònim, consells i l’opinió de l’infermer. La gestió de les rabietes, de les emocions o dels problemes alhora de compartir, han estat les principals preocupacions dels pares i mares.

Armando Bastida és infermer pediatric, pare de tres fills i autor de llibres relacionats amb la salut i l’educació dels nens i nenes. També és un referent d’aquest àmbit en les xarxes socials, amb més de 200 mil seguidors. És la segona vegada que Bastida fa una xerrada a l’Escola Pia, aquesta vegada virtualment. La conferència està penjada a la web de l’Escola Pia: terrassa.ecolapia.cat.