Èxit de la ‘Marató 1.000 donacions’

Repte aconseguit. La marató impulsada per Creu Roja i el Banc de Sang i Teixits ha assolit les mil donacions en un mes i les ha superat. Aquest dijous s’havia arribat a les 1.174. I encara falten les darreres aportacions, que es feien aquest matí a l’Ajuntament en una jornada adreçada al personal municipal.

Acte institucional Dia Donant de Sang i balanç marató

D’aquesta manera, amb la ‘Marató 1.000 donacions’ s’ha volgut augmentar les reserves de sang abans de l’estiu. Un altre dels objectius ha estat captar nous donants, sobretot joves. Tot plegat, per convertir la donació de sang i plasma en un hàbit recurrent.

Acte institucional Dia Donant de Sang i balanç marató

Coincidint amb el Dia Mundial del Donant de Sang, aquest divendres s’ha fet la cloenda de la campanya. Ha estat un acte d’agraïment a la Masia Freixa on els protagonistes han estat els donants. De fet, s’ha homenatjat cinc donants i dues entitats, per la seva implicació en la donació de sang. Les persones distingides han estat David Ruiz, Mariona Clotet, Maria Casanova, Núria Bonet i Xavi Casas. I pel que fa a les entitats, el Mercat de la Independència i TMESA.

Acte institucional Dia Donant de Sang i balanç marató

El Banc de Sang i Teixits també celebra que s’han assolit les 128.000 donacions en mig any al conjunt de Catalunya.