Impulsa Startupd dee la Cambra de Comerç al MWC

Èxit de Impulsa Startup de la Cambra de Comerç al Mobile World Congress

Prop de 150 emprenedors  i start-ups s’han interessat pel programa  d’acceleració per a models de negoci innovadors,  Impulsa Startup , que  ha presentat la Cambra de Comerç al Mobile World Congress (MWC). Aquest important aparador tecnològic ha tancat les portes aquest dijous  a Fira Gran Via.  

L’acceleradora està finançada pel  Fons Social Europeu i està coordinada per Cámara de España. Suposa, per a la Cambra, l’ampliació de la preacceleració a l’acceleració de projectes empresarials. És, doncs un programa que, gràcies a l’ecosistema empresarial i de coneixement de l’entitat terrassenca, porta el segell de la Cambra amb la coordinació de la Cámara de España

L’aspecte més valorat de l’acceleradora ha estat l’acceleració flexible i la capacitat d’adaptació a les necessitats de cada projecte que ofereix. Així ho han manifestat els assistents al MWC, que s’hi han interessat. 

Així l’entitat càmeral  fa un pas endavant en l’àmbit de l’emprenedoria 360º amb  el programa Impulsa Startup. I ho fa en modalitat equity free, per a emprenedors amb models de negoci innovadors.

En el programa  hi poden participar fins a un total de 15 empreses emergents. Tindran a la seva disposició l’ecosistema empresarial de la Cambra.

Entre els aspectes més atractius de l’acceleradora destaquen les mentories específiques a càrrec d’empresariat i inversors, especialitzats per a cada sector empresarial, i  la ronda de finançament. 

El programa acabarà el dia 31 de desembre. També a finals d’any, se celebrarà un Demo Day amb tots els projectes participants en el programa. Un jurat els valorarà , i el projecte guanyador rebrà un premi de 6.000 euros.