Èxit de públic al concert de bandes sonores de l’OSV amb el seu ‘Tribut a John Williams’

Entrades exhaurides per al concert que ha ofert l’Orquestra Simfònica del Vallès aquest diumenge a la Factoria Cultural de Terrassa. Així,  amb el Tribut a John Williams s’ha engegat la temporada de 4 noves produccions simfòniques de l’OSV. Aquest concert de bandes sonores que ja s’ha convertit en tot un clàssic ha fet gaudir a un públic entregat.

Per tant, de la mà del director Rubén Gimeno s’ha ofert un viatge per la música de pel·lícules tan emblemàtiques com Tiburón, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler, o Star Wars.  Llavors, sense  les composicions de John Williams els taurons no farien por, els dinosaures no caminarien, i cavallers foscos governarien les galàxies. La seva música ha convertit els somnis del cinema en reals i eterns.

Així, la proposta que combina cinema i música, ha comptat  la veu de l’actor de doblatge Salvador Vidal. Vidal ha repassat algunes de les mítiques obres del compositor nord-americà que ja formen part del imaginari col·lectiu. I és que, és la veu de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil i Richard Dreyfuss, entre altres.

La propera cita amb les propostes simfòniques de l’OSV serà el 26 de desembre amb el tradicional Concert de Sant Esteve, que aquest any arriba 30è aniversari.

 

Notícia relacionada