Èxit de públic en les dues sessions de ‘El Trencanous’ al Centre Cultural

El Centre Cultural ha exhaurit les entrades per les dues funcions del clàssic nadalenc ‘El Trencanous’ que ha ofert aquest cap de setmana.

L’espectacle de dansa familiar és una producció de la nova companyia Ballet de Barcelona, dirigida per Carlos Renedo i Chase Johnsey. En aquesta ocasió ha comptat amb la participació especial del Jove Ballet de Catalunya, l’Esbart Dansaire de Rubí i la Colla Castellera de Sarrià.

‘El Trencanous’ ens trasllada a la nit de Reis i a casa de la Clara i el seu germà Eloi. Quan el rellotge marca les dotze, l’oncle Deulofeu hi va per entregar uns regals. A la nena li entrega un present únic i una mica estrany: un trencanous que li fascina. Un cop acabada la festa, la Clara s’adorm al saló i l’objecte pren vida.  És llavors quan la valenta noia emprèn un viatge amb el trencanous travessant una tempesta d’hivern, lluitant entre soldats de joguina i ratolins entremaliats i coneixent la Reina i el Rei de la Neu fins arribar al Món dels Dolços.

Un meravellós univers ple de màgia i fantasia on són rebuts amb danses dels diferents dolços de cada cultura: la xocolata espanyola, el te xinès, el cafè de l’Aràbia, el massapà francès, els bastons de menta russos, i les neules i carquinyoli catalans.

A banda de l’actuació, ‘El Trencanous’ ha estat el títol escollit aquest temporada al Centre Cultural per presentar el programa pedagògic ‘Exploradors de la dansa’ que apropa l’alumnat a una producció de dansa, des dels assajos fins l’espectacle final.