Èxit del I Torneig de Bitlles Catalanes de la Mulassa de Terrassa

Bitlles catalanes, festa i molta gresca. Així s’ha viscut el I Campionat de Bitlles Catalanes de la Mulassa de Terrassa, que ha omplert aquest dissabte la plaça de Rosa Mora.

El batejat com a “bitllofest” ha aplegat a sis equips que han competit aferrissadament pel primer premi.  L’equip federat, Ves que Bitllen, ha estat el clar guanyador després d’una espectacular actuació amb 422 punts i totes les partides guanyades.

El segon lloc se l’ha endut un dels dos equips dels Minyons de Terrassa, seguits de La Pàjara de Terrassa i el Drac Baluk, amb dues victòries cadascun.

Més enllà de la competició i la festa, les dues entitats organitzadores, La Xemeneia i la comissió de la Mulassa, han pogut recollir diners per a fer possible la construcció de la Mulassa de Terrassa, la nova figura del bestiari popular de la ciutat.

Tot i alguns problemes logístics d’última hora, l’organització s’ha mostrat molt satisfeta i han apuntat que podrien convocar una segona edició d’aquí a uns mesos, convertint-ho així en una nova tradició a la ciutat.