Èxit en les missions internacionals organitzades per la Cambra del Comerç

Una trentena d’empreses han participat en les accions de prospecció comercial internacional, organitzades per la Cambra del Comerç, les quals han desenvolupat un programa de visites que ha generat un total de 363 oportunitats comercials.

Respecte a l’àmbit de la prospecció de mercats, en el transcurs de l’any 2018, les  missions comercials promogudes i organitzades per la Cambra han generat un total de 700 oportunitats de negoci a 25 mercats internacionals per a més 85 empreses, unes xifres que es mantenen de forma estable en els darrers anys. Es tracta del Programa de Suport a la Internacionalització d’Empreses de Terrassa, adreçat tant a empreses que es troben en procés d’internacionalitzar-se com a aquelles que ja tenen experiència exportadora. Per poder participar en aquest programa, les empreses s’hi poden inscriure fins al 30 d’abril de 2019.

Les candidatures presentades s’analitzaran en el marc d’un comitè de treball i es donaran a conèixer aquelles que hagin estat seleccionades a finals de maig.