Exitós seguiment de l’Spinning Day 2020 tot i el format confinat

La Plaça Vella hauria d’haver estat el passat dissabte el punt de reunió dels aficionats al ciclisme indoor. S’hauria d’haver celebrat la dotzena edició de l’Spinning Day, però la pandèmia ho ha impedit.

Els organitzadors, els responsables del centre Squash 4, van planificar una sessió confinada amb els monitors del gimnàs, a l’hora habitual de cada any, les sis de la tarda. Va ser més d’una hora de classe on line, on tothom qui volia la va poder seguir des de casa a través de les xarxes socials Facebook i Instagram. La proposta va tenir molt bona acceptació, ja que hi van haver 120 visualitzacions i la sessió es va compartir una trentena de vegades.

En uns dies se sabrà la recaptació total d’aquest Spinning Day confinat, ja que, tot i el canvi de format obligat per la Covid-19, seguia sent solidari en benefici de l’Associació Sanfilippo Barcelona.

Resum 2009-2019

Per animar a tothom en aquests moments tan difícils i amb l’objectiu de tornar a la normalitat de cara al 2021, Squash 4 ha editat un resum de les onze edicions anteriors de l’Spinning Day a la Plaça Vella. Una fita esportiva i solidària fixa ja en el calendari i que no ha deixat de guanyar adeptes any rere any.