Experimentar amb els sons, els ritmes i la percussió

El Fem l’Estiu a Terrassa, el cicle d’activitats culturals, ha arribat  aquest divendres al vespre al barri de Ca N’Aurell. La Plaça del Progrés ha estat l’escenari escollit per fer arribar a grans i petits els Jocs Gegants Musicals.

Aquests originals jocs de fusta, han estat pensats per gaudir amb tota la família. Cadascun presentarà una activitat diferent,  encaminada a descobrir els enigmes musicals.

El públic assistent ha pogut interpretar, crear o descobrir sons inesperats, melodies a l’atzar, o divertides composicions rítmiques.
A través de les petites caixes de música s’han fet sonar cançons. També s’ha pogut gaudir d’instruments de percussió, activitats d’audició musical, matemàtiques sonores, o de llengua combinada amb notes musicals.

En definitiva, els jocs gegants musicals són una activitat lúdica i educativa, que permet desenvolupar les habilitats musicals, i experimentar amb els sons, els ritmes i la percussió.

L’actuació s’emmarca en el cicle Fem l’Estiu a Terrassa que compta  amb propostes de teatre, màgia, titelles i música.

La propera activitat estiuenca serà el Dimecres 28 d’agost a dos quarts de vuit del vespre, quan la companyia Moi Jordana portarà a la Plaça de Can Palet  l’espectacle familiar Mr. Alret .

El cicle Fem l’Estiu a Terrassa posara el punt final el proper 5 de setembre amb l’11è festival de circ.