Expocerimònia celebra les noces de plata

Aquest cap de setmana se celebra l’edició numero 25 d’Expocerimònia, la Fira de Nuvis i Celebracions del Vallès. El certamen s’ha convertit en una de cites de referència del sector a Catalunya.

El Recinte Firal acull més de 30 expositors de la ciutat i de fora que oferiran promocions exclusives als visitants que s’apropin als seus estands. Estaran representats els restaurants on celebrar el banquet fins a aliances, detalls personalitzats de casament i vestits de núvia i nuvi passant per fotògrafs, agències de viatges o WeddingPlanners (organització de casaments i esdeveniments).

La Fira s’adreça a parelles que organitzen el seu casament, pares que preparen el bateig o la comunió dels seus fills o amics que busquen idees per un aniversari o festa especial. Expocerimònia és la fira de les celebracions encara que l’organització de casaments continua sent-ne el gran reclam.

En aquesta 25a edició tornen a prendre protagonisme les desfilades de vestits de núvia. Serà dissabte, a partir de 2/4 de 7 de la tarda i es presentaran les últimes tendències del sector.

L’organització posa a disposició dels visitants l’accés gratuït a la fira si es descarreguen o imprimeixen la invitació de la pàgina web www.expocerimonia.com . Sinó, el preu d’accés general és de 3 euros per persona.