Expocerimònia; la fira que dona idees per a tot tipus de celebracions

En Carles i la Verónica són una parella de Terrassa que el proper 7 de juliol contraurà matrimoni. Igual que ells, una gran quantitat de futurs nuvis i núvies han visitat aquest cap de setmana la fira Expocerimònia per tal d’ultimar tots els preparatius del seu casament.

Més d’una trentena d’estands exposats al Recinte Firal han ofert als visitants tot tipus de serveis i productes. L’oferta és àmplia i variada: des dels restaurants on celebrar el banquet fins a aliances, detalls personalitzats de casament o vestits de nuvis, passant per fotògrafs, agències de viatges o Wedding Planners.

I la fira no només va destinada al sector nupcial. També aquelles famílies que preparin un bateig, o bé tothom qui es proposi organitzar una festa d’aniversari o un homenatge, pot trobar a Expocerimònia idees innovadores que donaran un toc d’originalitat a qualsevol tipus de festa.

El certamen celebra aquest any les seves noces de plata. Després de 25 edicions, la Fira de Nuvis i Celebracions del Vallès s’ha convertit en una de les cites de referència del sector a Catalunya.