Familiars de la residència Mossèn Homs denuncien mala gestió per un brot extern de Covid-19

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest dimecres amb una representació del grup de familiars de la residència Torre Mossèn Homs de la ciutat.

Durant la trobada, familiars i alcalde han acordat demanar una reunió amb la Generalitat de Catalunya, que en té la titularitat, per parlar de la situació de la residència.

I és que segons que publica el digital La Torre citant declaracions dels familiars, denuncien falta d’aïllament dels usuaris provinents d’un centre afectat per un brot. Aquests familiars es mostren molt preocupats pel que consideren una mala gestió del geriàtric.

Tot va començar el 23 d’octubre quan cinc usuaris d’una altra residència afectada per un brot van entrar al centre per la instal·lació d’oxigen en algunes habitacions. Ho van fer com a negatius, però tres dies després se’n va confirmar el positiu. Des de Salut, s’assegura que es va fer la correcta sectorització i aïllament i van desenvolupar la Covid-19 al centre d’arribada, sempre segons la informació del mateix mitjà.