Famílies i centres detecten errors en les llistes provisionals de la preinscripció escolar

La crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha fet que la preinscripció als centres escolars de infantil, primària i secundària es fes telemàticament, el mes de maig passat.   

Ha estat la primera vegada aquest tràmit s’ha dut a terme online de manera massiva. Això ha pogut provocar algunes incidències en el llistat de les demandes. Ara, escoles i pares han detectat errors en les llistes de les sol·licituds provisionals. Per aquest motiu s’han hagut de comprovar les dades entre els centres i el Departament d’Educació. I és que les famílies i els centres han detectat que no apareixen moltes de les seves sol·licituds. Això ha fet alguns centres retirin les llistes provisionals abans que la setmana que ve es publiquin les dades definitives. 

Les famílies poden presentar les seves reclamacions des d’aquest dimarts dia 2 fins al dia 5 a la bústia del correu electrònic del centre on han fet la preinscripció. Un cop es resolguin totes les reclamacions està previst que el 9 de juny  es publiqui la llista amb les puntuacions i es faci el sorteig del número per desempatar.  Està previst que el dia 11 de juny es facin públiques les llistes definitives.