Fàtima i Crespinell assessoraran les escoles ordinàries en materia d’educació especial

Les escoles d’educació especial Fàtima i Crespinell, una pública i l’altra concertada, han estat designades com a Centres d’Educació Especial Proveïdors de Serveis i Recursos a l’escola ordinària, coneguts per les sigles CEEPSIR. Són els primers centres d’aquestes característiques que hi ha a Terrassa. Donats els seus coneixements i experiència en educació especial, assessoraran i orientaran els centres ordinaris on hi ha alumnes que requereixen un suport educatiu intensiu. Ho va anunciar divendres la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, a les xarxes socials i aquest dilluns ho ha confirmat a la comissió informativa de Cicles de la Vida.

La regidora també ha informat d’una nova pròrroga del servei de menjador escolar, que presta Serhs, ara fins a 31 de desembre. Aquesta empresa i una altra de les participants al procés de licitació van interposar, l’any passat, un recurs a l’adjudicació del servei a la Fundació Catalana de l’Esplai. La justícia encara no l’ha resolt i el govern municipal es veu forçat a aquesta prorroga, això sí, confiant que la sentència arribi en els propers mesos i l’any pugui començar amb la nova concessió.

El curs que ve s’incorporen dues aliances educatives a nivell municipal. L’institut escola Pere Viver amb Taigua i l’escola Font de l’Alba amb el centre tecnològic Leitat. S’afegeixen a les iniciades els darrers dos cursos: l’escola Auró amb l’escola municipal d’art i la França amb la Factoria Cultural per impulsar la dansa.