Federalistes d’Esquerres presenta a l’Ateneu Terrassenc la revista mensual política&prosa

La seu de l’Ateneu Terrassenc ha acollit aquest dimecres la presentació de la revista mensual política&prosa que ha arribat al número 4. El Consell de Redacció de la publicació l’integren Lluís Bassets, Rafael Jorba, Astrid Barrio, Rosa Massagué, Jaume Bellmunt, Fèlix Riera, Leopoldo Gay i Xavier Roig.

El número 4 de política&prosa es titula «El món després del #MeToo» i conté una entrevista en exclusiva a la vicepresidenta del Tribunal Constitucional, la magistrada Encarna Roca, a càrrec de la periodista Rosa Massagué. A més, vint-i-dues autores escriuen sobre els seus camps d’especialitat amb una perspectiva de futur.

L’àlbum fotogràfic central d’aquest número està dedicat a les primeres manifestacions de protesta contra la investidura del president Donald Trump que van donar lloc al moviment MeToo, i la secció «El Retrat», a càrrec d’Emma Riverola, a la compositora i cantant Rosalía.

D’edició en paper i digital, política&prosa es distribueix a les principals llibreries de Catalunya. L’acte ha estat està organitzat per l’entitat Federalistes d’Esquerres i presentat per Isabel Sierra, de FED Terrassa.