Fem Estiu 2024, tres mesos de cultura per a tothom

Molta música però també teatre, circ i màgia, a més de visites guiades, exposicions, cinema i activitats familiars. Tot això és el que proposa el Fem Estiu 2024. El cicle aplega aquest any 110 propostes artístiques i culturals, que es podran gaudir des d’avui mateix i fins a finals de setembre. S’adrecen a tot tipus de públic i, a més, arribaran als set districtes de la ciutat.

Fem Estiu 2024

Entre les novetats d’aquesta edició, destaca la presència de més música urbana, un taller d’escultura en fusta i teatre musical. La Masia de Ca n’Anglada ha acollit aquest dijous la presentació de la programació. Aquest any el cartell és obra de l’Aitana Giráldez i la Txell Valls.

Fem Estiu 2024

Sota el paraigües del Fem Estiu 2024 també hi trobarem els habituals festivals terrassencs. No hi faltarà la música clàssica de Sons del Temps, el Festival Internacional de Cant Coral i el Festival de Circ. També s’hi inclou el Festival d’Estiu de la Seu d’Ègara de la mà de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i el Festival de Màgia, que coincidirà amb el 39è Congrés Màgic Nacional.

Totes les activitats es poden consultar al web municipal i als programes editats per a l’ocasió.