Feministes Terrassa convoca la ciutadania a una gran manifestació el proper 8 de març

‘Amb els drets de les dones, ni un pas enrere’. Aquest és el lema de les activitats programades per Feministes Terrassa al voltant del proper 8 de març, Dia de la Dona. D’aquesta manera, la plataforma vol demostrar la preocupació davant la pèrdua de drets de les dones arreu del món. D’una banda, en el marc dels recents desastres naturals i les guerres. De l’altra, amb la irrupció de l’extrema dreta i el qüestionament del dret a l’avortament, l’educació sexual i les diferents lectures de la llei del «només sí és sí».

Cartell Mani 8m 2023

Per reivindicar aquest dia, la plataforma convida la ciutadania a participar el mateix 8 de març a la manifestació prevista a dos quarts de set de la tarda. El punt de sortida serà a la plaça de la Dona per adreçar-se al Raval de Montserrat, on es llegirà un manifest.

Cartell Gimcana 2023

L’altra activitat prevista és la segona edició de la Gimcana Feminista. Serà dissabte 18 de març a dos quart d’onze del matí a la seu de CCOO i cal inscripció prèvia (feministestrs@gmail.com). Serà una jornada lúdica en la que, mitjançant la reinterpretació de cançons de contingut marcadament masclista, es vol apropar el moviment feminista al col·lectiu de joves.