Foto Pi Adf4

Fereixen de mort el pi utilitzat pels ADF de Terrassa com a punt de vigilància estratègic a l’estiu

Indignació entre els membres de l’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa per l’acte vandàlic comès contra el pi que els serveix de base on fer les vigilàncies durant els mesos d’estiu i únic punt d’ombra que tenen. L’entitat ho ha denunciat a través del seu compte d’Instagram @vfterrassa.

Foto Pi Adf1
Els voluntaris forestals creuen que els fets han tingut lloc durant el cap de setmana i que s’han dut a terme amb coneixement, amb talls molt profunds per deixar l’exemplar ferit de mort ja que han malmès tot el perímetre central de l’escorça, un element vital per l’arbre.
Foto Pi Adf4
Els ADF aniran aquesta tarda a les 18h a intentar tancar la ferida amb un producte especial i protegir-la. A més, s’encarregaran de passar de forma freqüent per la zona per vigilar que no hi hagi nous atacs i poder regar l’arbre, fins que generi una nova barrera de protecció.
Foto Pi Adf3
L’entitat ha informat de l’incident el servei municipal de medi ambient i també la Policia Municipal. A més, demana ajuda a la ciutadania per si qualsevol persona pot aportar informació del cas.