Ferran Martínez: “Viure el Mundial ha estat molt intens, però també una experiència brutal”

El periodista terrassenc Ferran Martínez va ser durant cinc setmanes un dels milers d’enviats especials al Mundial de futbol de Qatar, com a corresponsal de Mundo Deportivo. Als seus 37 anys va viure, de moment, l’experiència més gratificant de la seva vida des del seu aterratge a la premsa esportiva.

Ferran Martínez Mundial Futbol 4

Ferran Martínez va viure a Qatar el seu primer Mundial (Font imatge: @martinezferran)

Tres setmanes després, l’egarenc ens ha explicat les seves vivències a on va començar aquest ofici, l’Estadi Olímpic. En el seu primer Mundial va viure de prop la mort del periodista estatunidenc Grant Whal. Assenyala que va ser el pitjor moment d’un esdeveniment en el qual va viure en un bombolla majestuosa i sense conèixer realment la realitat qtariana.

Durant la fase de grups el periodista terrassenc va seguir la selecció espanyola, fins a la seva eliminació a vuitens. Creu que el combinat de Luis Enrique es mereixia més i avala el gran paper realitzat per l’altre egarenc, el davanter Dani Olmo. A partir de llavors Ferran va seguir França i Argentina, els dos finalistes i amb el desenllaç que ell desitjava.

Ferran Martínez Mundial Futbol (2)

Ferran Martínez amb Dani Olmo a Qatar (Font imatge: @martinezferran)

El periodista egarenc se centrarà a partir d’ara en la realitat de la lliga espanyola i en el dia a dia del Barça, al qual augura un bon futur tant per a l’equip com per al seu tècnic, el també terrassenc Xavi Hernández.