Gerard Màdicoo

Ferran Paredes, campió al Torneig Estatal en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual

Gerard Màdicoo

Gerard Màdico, jugador del CTT Els Amics Terrassa (Font imatge: CTT Els Amics)

L’egarenc Ferran Paredes s’ha proclamat campió del Torneig Estatal disputat a Jaén en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual. El jove jugador del Club Tennis Taula Olot s’ha imposat a Daniel Ramírez per 3 sets a 2 en una final ajustada, revalidant així el títol aconseguit l’any passat a Santander.

D’altra banda Gerard Màdico, del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa, va aconseguir la sisena posició en la categoria sub-21. El palista egarenc va superar la fase de grups i ja al quadre final va avançar rondes fins als quarts de final, on va cedir contra el finalista Daniel González. L’entrenador del club Eduard Mayorov també va ser a Jaén durant aquest segon cap de setmana de competició.

Campionat de Catalunya de Joves

Valls serà la seu del Campionat de Catalunya de Joves que acullirà de l’1 al 8 d’abril els millors palistes d’arreu de Catalunya. El CTT Els Amics hi tindrà representació des de prebenjamí fins a sub-21, tant en nois com en noies. També hi participaran altres palistes terrassencs com Roc Gibert o Ferran Paredes.