Intercanvi De Llibres A Les Estacions De Ferrocarrils

Ferrocarrils fomenta la lectura i l’intercanvi de llibres per Sant Jordi

Els dies 22 i 23 d’abril es repartiran llibres a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). L’objectiu és que les persones usuàries que els trobin els puguin recollir, llegir-los i tornar-los a deixar perquè alguna altra persona el pugui agafar i llegir. I és que la literatura i la cultura seran les protagonistes de les activitats que ha preparat FGC per la diada de Sant Jordi. Es tracta, doncs, d’un programa d’activitats per vincular el ferrocarril amb una data tan especial, fomentant la lectura entre les persones usuàries.

Els detalls de totes aquestes activitats es poden consultar  a l’espai del web d’FGC creat especialment per aquesta jornada on s’especifiquen les accions, les dates i la forma de participar en les diferents iniciatives. 

Per a l’organització d’aquestes activitats, Ferrocarrils ha comptat un any més amb la col·laboració de diferents institucions i entitats. Es tracta de l’Ateneu Barcelonès, la Institució de les Lletres Catalanes, el Departament de Cultura i Plataforma Editorial.

A més, Ferrocarrils batejarà tres trens per commemorar el centenari del naixement de Gabriel Ferrater i Joan Fuster. També es vol  reconèixer la figura d’Aina Moll, qui dona nom al projecte AINA de la Generalitat.