FGC Antivandaliques Les Planes (1)

Ferrocarrils instal·larà tanques en dotze punts de línia del Vallès per frenar el vandalisme

Ferrocarrils de la Generalitat millorarà la seguretat del trànsit ferroviari reforçant les tanques antivandàliques d’una cinquantena de punts entre les línies del Vallès i del Bages-Anoia.

A la línia del Vallès es reforçarà la protecció en dotze punts, repartits entre Barcelona, Sant Cugat i Rubí. No se’n posaran a Terrassa perquè el traçat ja disposa de tancaments de protecció que la companyia ferroviària ja considera satisfactoris. S’actuarà “en aquells indrets on el tancament actual no té l’alçada adequada o que no disposen de tanques de separació, així com en aquells llocs on les tanques ja es troben malmeses precisament a causa d’accions vandàliques”.

A banda dels dotze punts de la línia Barcelona-Vallès, FGC també instal·larà tanques antivandàliques en 34 punts de la línia Llobregat-Anoia.

El pressupost global per a tota l’actuació és de 700,000 euros. Les obreres ja estan adjudicades a l’empresa Neogrup SL, començaran abans no acabi l’any i s’aniran fent de forma progressiva fins a l’estiu vinent.