Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput durant les quatre nits principals de les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat. Serà durant les nits del 27 al 30 de juny.

Així, el reforç de trens es farà a la línia S1 (Terrassa) i consistirà en una freqüència de pas d’un tren per hora i sentit, al llarg de tota la nit, durant quatre nits consecutives. Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S1, entre Terrassa Nacions Unides i Pl. Catalunya.

Amb aquesta mesura, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant les festes majors de Sant Cugat del Vallès, Rubí i Terrassa.

D’aquesta manera, els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils i a l’aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil d’X @FGC (abans Twitter).

Ferrocarrils oferirà trens ininterromputs les nits de festa major

Ferrocarrils oferirà trens ininterromputs les nits de festa major