Foto Equip Wp Ability Cn Terrassa

Festa de l’esport inclusiu en el primer partit de waterpolo ability entre CN Barcelona i CN Terrassa

CN Barcelona i CN Terrassa van disputar dissabte el primer partit de waterpolo ability d’Espanya a la piscina de la Nova Escullera. L’esdeveniment, una fita històrica, va resultar una festa i un pas endavant inqüestionable de l’esport adaptat i inclusiu.

La iniciativa neix amb la finalitat de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo. En aquest sentit, el CN Terrassa és el segon club de Catalunya que compta amb un equip de waterpolo ability, amb la intenció de donar continuïtat a tots els waterpolistes del planter amb diversitat funcional.

En l’àmbit purament esportiu, el CN Barcelona va demostrar que acumula més hores de vol i va imposar-se per 11 gols a 7 (0-0, 7-2, 1-3 i 3-2). La primera alineació de l’equip de waterpolo ability del CN Terrassa va estar formada per Mario Guillén, Raúl Cobo, Víctor Cobo, Àlex Sánchez, Enrique Lupiáñez, Gino León, Omar Harrak, Oriol Abenoza, Laura Anguelina Portero, Judith Ges, Pau González, Arnau Tricas, José Luis Corredera i Emerson Vargas. Dani Nart va exercir d’entrenador juntament amb Jordi Bosch.