Festa del Medi Ambient a Vallparadís per a lluitar contra el canvi climàtic

La Festa del Medi Ambient ha posat, aquest diumenge, el punt final a la Setmana del Medi Ambient, que aquest any ha tingut com a objectiu sensibilitzar sobre la necessitat de fer front al canvi climàtic. Durant tot el matí, a l’alçada del Torrent de les Bruixes, hi ha hagut activitats de caràcter familiar i infantil per a tots els gustos: tallers de mandales; circuit de karts pedelables, no pas de combustió; construcció de baldufes llampec; dibuix aprofitant l’energia solar, a més de jocs tradicionals i grups d’animació.

Durant la jornada s’han lliurat els premis del tercer concurs de relats curts sobre l’aigua i del primer concurs de fotografia. A tot això, també s’hi ha sumat l’ADENC, l’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura, que ha muntat la Firea Activa’t pel Medi Ambient.

En 33 anys de Setmana del Medi Ambient a Terrassa, s’han fet més de 400 activitats amb una participació global de més de 300.000 persones.

En aquesta ocasió s’ha animat a la ciutadania a canviar d’hàbits, per ser més cívics i conseqüents, amb recursos com l’aigua i l’energia. I s’ha posat de manifest la necessitat de preservar la nostra biodiversitat i de prioritzar la prevenció i la reutilització, en detriment de l’eliminació de residus.