Festa d’homenatge a Floreal Soriguera “el Suri” pels seus 90 anys

El pintor i activista sociocultural Floreal Soriguera “Suri” ha celebrat el seu 90è aniversari amb la millor de les companyies. El Casal Cívic de Ca n’Aurell ha viscut aquest dimarts una festa d’homenatge que -entre familiars, amics i admiradors de l’artista- ha comptat amb un centenar d’assistents. El regidor del Districte 4, Amadeu Aguado, ha destacat el caràcter ciutadà de Soriguera.

L’acte ha estat presentat per l’actual president de l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell, Antoni Falgar, qui ha anunciat la iniciativa de posar el nom de Floreal Soriguera a la sala gran del Casal Cívic. La festa ha comptat amb l’actuació del Quartet Metropolità de Barcelona, que ha interpretat part del seu repertori de música clàssica acompanyat del clarinetista Ramon Folgado.

Conegut a Terrassa per la seva prolífica activitat artística, cultural i social, el “Suri” va ser nomenat Capgròs de l’Any el 1992 i va rebre la Medalla d’Honor de la Ciutat el 1995, entre d’altres reconeixements. Soriguera va ser el primer president de la FAVT i el fundador de l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell, entitat que li ha volgut regalar aquest homenatge en forma de celebració.