FGC adapta el servei de trens pel cap de setmana i l’oferta serà d’un terç del servei habitual

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) adaptarà aquest cap de setmana,  i l’oferta serà d’un terç del servei habitual a  a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra la propagació del coronavirus. 

Des de l’inici de la situació d’emergència sanitària, el servei de FGC s’ha anat ajustant d’acord amb la demanda tenint en compte els recursos destinats i assegurant el nivell d’ocupació màxima dels trens, que en cap cas ha de superar la tercera part de la capacitat per tal que les persones que viatgin puguin mantenir les distàncies prescrites per les autoritats sanitaries.

D’aquesta manera,  FGC oferirà dissabte 28 i diumenge 29 de març un servei adaptat a la baixa demanda del cap de setmana, tot garantint la mobilitat a totes aquelles persones que no poden quedar-se a casa durant aquests dies. Així, el servei serà d’un terç de l’habitual. La línea Barcelona-Vallès oferirà 1 tren/hora a la línia S1 (Terrassa), a la  S2 (Sabadell),i a la línia L6 (Sarrià); circularan 4 trens/hora a la línia L7 (Av. Tibidabo). Els trens de la línia L12 (Reina Elisenda) no circularan.

El servei del cap de setmana finalitzarà a les 24.00h, sortint els últims trens de cada extrem de les línies a les 23.00h.