FGC destina 3,5 milions d’euros en el manteniment de la línia del Vallès

Visita d’obres, de matinada, per veure de prop els treballs de renovació de la via del túnel 4 de la línia del Vallès, entre les estacions de Baixador de Vallvidrera i Peu del Funicular. Es tracta d’una actuació que garantirà una millor mobilitat entre la comarca i Barcelona.

L’obra, pressupostada en 3,5 milions, s’afegeix a un conjunt de treballs a altres estacions del Metro del Vallès. En el cas concret de Sant Cugat, aquest tram rebrà una inversió de 3,1 milions per reduir l’impacte acústic, per tancar i reformar la subcentral elèctrica i per instal·lar el nou ascensor de la Floresta …

Un paquet d’intervencions que aplanaran el camí a l’arribada dels 15 nous trens que circularan el 2019 amb una reducció de la freqüència de pas.

Les obres al túnel 4, que finalitzaran al gener, es realitzen durant tres hores a la matinada sense interrompre el servei.

D’altra banda, abans d’aquest agost entrarà en servei a l’estació de Terrassa Rambla la nova escala mecànica d’accés a l’andana i l’ampliació de l’escala fixa. Els treballs tenen un pressupost de 190.000 euros.