FGC renova forma i color del seu logotip coincidint amb el 40è aniversari

En  el marc de l’agenda estratègica 10/30 d’FGC, coincidint amb l’any en què commemorem el 40è aniversari, Ferrocarrils de la Generalitat ha fet evolucionar el seu logotip. Ara la imatge que identifica FGC és de color verd i té formes més arrodonides. Aquesta evolució va en paral·lel als valors centrals de l’empresa: lluita contra el canvi climàtic i millora de la qualitat de l’aire, tecnificació i pas d’empresa ferroviària a empresa servidora de mobilitat.
La tonalitat, color verd clar, simbolitza els nous valors que guien l’empresa i que, lluny d’oblidar els valors que els han acompanyat fins ara, se sumen a la llista d’objectius que FGC té a la seva agenda. El verd simbolitza la sostenibilitat, el medi ambient, l’energia verda i un estil de vida saludable, però també la tecnologia i l’experiència. També incorporarà puntualment elements de color blau.

D’altra banda, el nou logotip anirà arrodonint progressivament les seves formes. Així, la característica figura d’enllaç ferroviari suavitzarà els seus contorns per simbolitzar el pas d’empresa ferroviària a servidora de mobilitat. També les corbes identifiquen la part empresarial més turística i de muntanya.