FGC reprèn les obres de l’aparcament de l’estació Terrassa-Nacions Unides

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reprèn les obres aturades durant aquest període d’emergència per garantir les mesures de seguretat i salut pública.  Entre els treballs més destacats que s’han tornat a posar en marxa figura  el nou aparcament de l’estació Terrassa-Nacions Unides.

També s’han reiniciat altres feines importants que estaven aturades per la crisi sanitària com la reforma de l’estació de Plaça Catalunya, l’aparcament de l’estació Sabadell Nord o les actuacions de senyalització relacionades amb el nou itinerari Barcelona-Vallès que permetrà incrementar la freqüència de pas dels combois a partir del 2021.

En un comunicat, FGC afirma que amb “clara voluntat d’actuar com a motor econòmic en la contribució de la recuperació i creixement econòmic», s’han impulsat 138 expedients, tant de licitació com d’adjudicació, procediments d’emergència i formalitzacions.

Així, per exemple, tot i l’aturada de les obres, FGC ha atès les actuacions de caràcter bàsic per mantenir el servei amb seguretat i qualitat, i les d’emergència, com la reparació dels desperfectes causats pel temporals Gloria, Dana o dels aiguats del mes d’abril.

El president de l’empresa pública, Ricard Font, assegura que s’ha complert amb els proveïdors de forma puntual per assegurar-los la liquiditat en uns moments complicats.