FGC treballa en la millora dels accessos i l’aparcament de l’estació de Sant Quirze

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continua amb les obres de reforma de l’aparcament de l’estació de Sant Quirze.

Es tracta d’una reforma iniciada a finals de juliol que persegueix diversos objectius, entre els quals es troben l’organització ordenada de les places d’aparcament i la millora de l’accés de les persones amb mobilitat reduïda. A més, estan millorant el sòl i crearan un carrer de circulació invertida que farà que els vianants tinguin preferència sobre els vehicles de motors.

També s’està duent a terme una renovació de l’enllumenat així com de la vorera i dels passos de vianants.

Es preveu que la durada de les obres sigui de dos mesos i mig. Paral·lelament, FGC està portant a terme altres millores en l’estació com arranjaments al paviment, col·locació de paraments i millora dels tancaments, entre d’altres.

A principis d’aquest any, el pàrquing de l’estació de Sant Quirze ja va millorar-se amb la instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Els endolls estan a la disposició de tots els usuaris d’FGC. La finalitat de totes aquestes reformes és fomentar la intermodalitat sostenible i donar un millor servei a tots els clients.