FGC va registrar l’any passat 4,5 milions de viatges a les estacions de Terrassa

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat segueix sumant rècords de viatges. El 2019 va tancar l’any amb més de 91 milions de validacions (91.296.349), el que suposa un increment del 4,4% respecte l’any anterior.

Aquestes xifres són extrapolables a les diferents línies de FGC. La del Vallès ha registrat més de 66 milions de viatgers. En el conjunt d’estacions del ramal de Terrassa els viatges s’han incrementat un 5,4%. Les estacions estrictament del municipi de Terrassa sumen un 4,9% més que el 2018. La parada que ha tingut un creixement més alt és la de Vallparadís Universitat, que supera el milió de viatges i ha pujat un 8,2%. En xifres absolutes, Terrassa – Rambla segueix sent l’estació més utilitzada, amb 1,6 milions de validacions durant el 2019.

Aquest és el quart any consecutiu que FGC bat rècords de passatgers a les línies metropolitanes. Caldrà veure com segueix aquesta tendència el 2020, un any marcat per la restricció als cotxes més contaminants a Barcelona i l’entrada en funcionament de noves targetes de transport.