Ficosa, empresa amb presència a Viladecavalls, guardonada per Ford per la qualitat dels seus productes

Ficosa, proveïdor global que es dedica a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes de visió, seguretat, comunicació i eficiència per a l’automoció i la mobilitat, i amb presència a Viladecavalls, ha sigut reconeguda per Ford amb el guardó Ford Q1.

La planta de Ficosa a Cookeville, Tennessee, ha sigut distingida per Ford en reconeixement de l’alta qualitat dels seus productes i la seva capacitat de millora contínua.

En concret, el fabricant nord-americà ha distingit Ficosa Amèrica del Nord per complir amb els requeriments del certificat ISO/TS en cinc àrees clau: sistemes capaços, millora contínua, rendiment continuat, procés de fabricació superior i satisfacció del client. En aquest sentit, Joan Cañellas, director general de Ficosa a Amèrica del Nord, destaca que rebre el guardó Ford Q1 “és tot un orgull, ja que reconeix i reafirma el nostre gran esforç per garantir l’excel·lència dels nostres poductes i oferir la millor qualitat als nostres clients”.

Ficosa és una companyia global dedicada a la creació de solucions de visió, seguretat, eficiència i connectivitat d’alt contingut tecnològic per a la indústria. Fundada el 1949 i amb seu a Barcelona, Ficosa compta actualment amb més de 10.500 empleats a 19 països de tot el món.