Ficosa Punts De Recarrega Centre De Viladecavalls 2

Ficosa instal·la punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i híbrids endollables

Ficosa ha instal·lat punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i híbrids endollables a la seva seu de Viladecavalls. L’acció, que s’emmarca en el compromís de sostenibilitat de l’empresa, cerca promoure la mobilitat elèctrica entre els treballadors de la companyia.

En aquest sentit, la companyia ha instal·lat un total de dotze carregadors, sis dels quals són punts de recàrrega per a cotxes i els altres sis restants són per a motocicletes. Tots els carregadors estan a disposició dels treballadors de la multinacional, que podran carregar els vehicles sempre que ho necessitin.

Ficosa Punts De Recarrega Centre De Viladecavalls 2

Múltiples accions per reduir el consum de plàstics

D’altra banda,  durant els darrers anys, la companyia ha dut a terme  una campanya estratègica de  reducció significativa del consum de plàstics i del total de residus a Viladecavalls.

A tall d’exemple, des de mitjans del 2021 s’ha substituït la compra de productes químics individuals específics per productes a granel. Aquesta acció ha contribuït a reduir els residus d‟envasos perillosos de productes químics. Durant el tercer i quart trimestre del 2021, es va reduir la compra d’envasos de plàstic un 58%. Alhora, s’han eliminat totes les ampolles de plàstic dels seus menús, fet que va suposar una reducció de 522,68 kg. Així mateix, ha aconseguit reduir 1,63 tones de residus de plàstic, establint un sistema de devolució i de reutilització de les caixes de plàstic.

Una estratègia global de sostenibilitat

Ficosa treballa per impulsar el desenvolupament sostenible de la societat mitjançant la innovació constant i el desenvolupament de solucions i accions respectuoses amb l’entorn. Els seus productes no només milloren la seguretat en la mobilitat, sinó que es dissenyen i fabriquen per generar el menor impacte possible a l’entorn al llarg de la cadena de valor.

Un dels grans objectius del pla de sostenibilitat de la multinacional és aconseguir reduir el 100% de les emissions tant al consum d’energia elèctrica com al de combustibles fòssils i gasos refrigerants el 2030.

[Fotos: Ficosa]