Ficosa Viladecavalls

Ficosa té previst contractar a més de 100 enginyers per al Centre Tecnològic de Viladecavalls

En el transcurs d’aquest any, l’empresa Ficosa – proveïdor global que es dedica a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes de seguretat, comunicació, i eficiència per a l’automoció – té previst contractar a més de 100 enginyers per al Centre Tecnològic de Viladecavalls.

Actualment, el Centre compta amb 670 enginyers del 1.000 que formen part de la companyia a escala global. Només en l’any 2016, les contractacions en el Centre Tecnològic de Viladecavalls van augmentar a 217, superant amb creus, els 82 llocs de treball que es tenien previstos a principis d’any.

Aquestes noves contractacions tenen l’objectiu de respondre a la dràstica transformació tecnològica que està experimentant Ficosa; i aniran dirigides a Idneo, l’enginyeria especialitzada en el desenvolupament de productes tecnològics d’alt valor afegit per als sectors de la mobilitat, equipaments mèdics, electrònica de consum i industrial.

Per una altra banda, l’acord amb Panasonic, on aquesta empresa passava de controlar el 49% de la participació a Ficosa a un 69%, convertirà el Centre Tecnològic de Viladecavalls en el hub tecnològic en sistemes de connectivitat, e-mobilitat i ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) per a l’aliança.

L’any 2016, l’empresa Ficosa, va augmentar el seu nombre de treballadors en 814 persones, superant, així, el seu rècord de personal amb 10.122 treballadors. Per a aquest any, Ficosa, preveu un augment en la seva plantilla del 6%.