Finisher®, nou patrocinador de primer equip masculí del Club Egara

El Club Egara i Finisher®, marca del laboratori farmacèutic Kern Pharma, han signat un acord publicitari i de col·laboració que entra en vigor a partir d’aquesta mateixa temporada. D’aquesta manera, el primer equip masculí lluirà a partir d’ara aquesta marca de salut i nutrició esportiva a la part del darrere dels pantalons dels seus equipaments oficials.

Finisher®, a més d’una retribució econòmica al club egarenc, facilitarà la quantitat necessària dels seus productes per a la preparació física i esportiva de tot l’equip ratllat de Divisió d’Honor Masculí A durant la temporada 2017-2018. Paral·lelament, l’entitat ratllada es compromet a col·locar lones publicitàries al camp 1 de hockey i a la pista 2 de tennis, així com el logo de Finisher® a diferents eines de divulgació comunicativa i corporativa. L’acord és per una temporada, però prorrogable automàticament any a any.

Finisher® és la línea de salut i nutrició esportiva del laboratori farmacèutic Kern Pharma. De venda en farmàcies, la gamma inclou tres productes especialment desenvolupats per abans, durant i després de l’activitat física, un multivitamínic amb minerals, un producte per al rendiment i la recuperació i un altre específic per a la salut articular.

[Font imatge: Rafel Martín]