Fins l’octubre l’EspaiDos acollirà quatre exposicions sobre “Ciutat, el futur no té data”

L’EspaiDos de la Sala Muncunill acollirà des d’aquest dissabte i fins el mes d’octubre quatre exposicions dins una nova edició del cicle Terrassa Comissariat, aquest any sota el títol genèric «Ciutat, el futur no té data». L’artista Antonio R. Montesinos és el primer creador que demà dia 10, presenta a l’emblemàtic espai de la plaça Didó el seu projecte So Far (Away), dins l’eix futur i ecologia. Cada artista ha desenvolupat amb el seu treball una coordenada diferent per reflexionar sobre la relació del futur de la ciutat amb l’ecologia, l’espai públic, la societat i l’economia.

Aquestes idees, reflexions o denúncies són les què podrà veure el públic a través de les seves obres. La relació futur i espai públic anirà a càrrec d’Anaisa Franco que a partir del 22 de maig porta a la sala la seva reflexió sobre el metabolisme urbà. Mónica Rikic presenta a partir del 3 de juliol, Acompanyant per definir, dins la relació entre el futur i la societat.

El cicle Terrassa Comissariat el tancarà el 18 de setembre i fins a mitjans d’octubre, Enric Maurí amb la seva proposta entre futur i economia, Especulació i crisi a l’economia neoliberal. Totes les exposicions aniran acompanyades d’unes anomenades no conferències, unes trobades participatives com si fossin tallers teòrics sobre les mostres.

Terrassa Comissariat que arriba a l’11ena edició, és una plataforma per promoure i estimular nous relats i formats dins les pràctiques artístiques contemporànies. L’aportació dels treballs artístics a «Ciutat, el futur no té data» vol ser una veu crítica i especulativa, interdisciplinària, col·laborativa i visual, a com serà la vida quotidiana en els diferents àmbits de la futura ciutat.