‘First Man’ inaugura dijous el cicle de cinema a la fresca ‘Una mirada a l’espai’ del mNACTEC

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) enceta aquest dijous 4 de juliol, el cicle de cinema a la fresca “Una mirada a l’espai” amb la pel·lícula First Man (El primer home). La projecció tindrà lloc a les 21.30 hores al pati històric del Museu.

First Man (EUA, 2018) narra la història de la missió de la NASA que va portar el primer home a la lluna, centrada en Neil Armstrong i el període comprès entre els anys 1961 i 1969. Un relat en primera persona, basat en la novel·la de James R. Hansen, que explora el sacrifici i el preu que va representar, tant per a Armstrong com per als Estats Units, una de les missions més perilloses de la història.

El preu de l’entrada és de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. La projecció comença a les 21.30 hores i les portes del pati s’obriran mitja hora abans amb servei de bar.

La segona pel·lícula del cicle, Sergio & Serguéi (Cuba, 2017), es projectarà el dijous 11 de juliol, a les 21.30 hores. El dijous 18, a les 21.30 hores, el film The Martian (Marte) (EUA, 2015) tancarà el cicle de cinema a la fresca.