Flamencologia Terrassa celebra 10 anys de foment del millor flamenc

L’associació per a la universalitat, la difusió, l’estudi i el gaudi del flamenc, Flamencologia Terrassa celebra deu anys d’immersió en el món del flamenc a la ciutat. Per això pel pròxim cap de setmana organitza un seguit d’actuacions al més alt nivell d’aquesta disciplina artística. Les diferents actuacions del flamenc de qualitat tornaran a omplir el carrer i els teatres de la ciutat.

Pel dijous 24 hi ha prevista una exhibició de flamenc al Raval de Montserrat. El plat fort però serà dissabte i diumenge al Teatre Principal. El flamenc clàssic vindrà de la mà de José Los Camarones, que compartirà espectacle amb Justo Fernández, David Domínguez o José Sánchez, entre molts d’altres. Tots amb importants trajectòries dins de cada pal del flamenc.

Diumenge serà el torn de l’etern acompanyant de Paco de Lucia, Rafael de Utrera que actuarà junt amb el piano de Miranda Fernández, Gaspar de Holanda o el bailaor de Cadis, Francisco Hidalgo. Alguns d’aquests artistes visitaran per segona vegada Terrassa després de l’èxit assolit en el darrer Festival de Flamenc. I tot a preus populars, de 10 euros cada espectacle o 17 si es compra l’abonament.

221118 Presentació 10è Aniversari Flamencología 1