Llibreries, floristeries i Ajuntament es reuneixen per preparar el Sant Jordi post-pandèmia

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest matí de dilluns amb representants de la Unió de Floristes de Terrassa, amb el seu president Carlos Clapés al capdavant, i també del Gremi de Llibreters de Catalunya.

La trobada ha girat al voltant de la celebració de la propera diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, que enguany cau en dissabte.

Pel que fa a l’us de la via pública per aquesta jornada de venda de roses, els floristes han proposat que sigui específic per als professionals del sector i evitar així l’intrusime.

De moment encara no s’ha donat a conèixer cap programa concret per aquesta jornada, molt afectada i perjudicada en els dos últims anys per culpa de la pandèmia.

La reunió s’ha fet al despatx d’alcaldia. També hi ha assistit Josep de las Heras, titular de la floristeria Gras; Marc Caparrós, de la llibreria Cinta i vinculat gremi de llibreters de Catalunya (vicepresident segon); Núria Amela, de la direcció de gremis de CECOT; i Alcira Padín Torres, de la Llibreria Synusia; juntament amb la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez.