Folgarolas Textil inaugura noves instal·lacions en l’aposta per la reindustrialització de l’empresa

Pas endavant de Folgarolas Textil que ha apostat per la reindustrialització de l’empresa a Terrassa per adaptar-se als nous temps. Una estratègia necessària per a la seva subsistència que els ha apropat al territori per garantir el servei als clients, avançar en innovació i sostenibilitat i sobreviure en un sector que no viu el seu millor moment.

Folgarolas Tèxtil6 (6)

Aquest dimarts ha inaugurat les noves instal·lacions (que compten amb una fàbrica d’ordir i teixir, així com un magatzem logístic i de revisió de qualitat dels teixits) amb la presència de representats econòmics i polítics.

Folgarolas Tèxtil6 (2)

Els representants de Folgarolas també han reclamat l’ajuda de l’administració per crear estudis que puguin proveir les empreses tèxtils de personal qualificat, especialment formació professional dels oficis del sector.

Whatsapp Image 2023 03 29 At 08.09.04 (3)

Les autoritats han destacat la llarga trajectòria i solidesa de l’empresa, i l’han posat com a exemple per al país.

Whatsapp Image 2023 03 29 At 08.09.38

Folgarolas Textil es va constituir el 1952 de la mà d’industrials de Terrassa i Sabadell, donant continuïtat a l’activitat tèxtil iniciada l’any 1935. Dissenyen col·leccions pròpies de teixit per a home i dona, amb una fabricació basada en l’ecologia i la sostenibilitat. Tenen presència a una vintena de països.

Whatsapp Image 2023 03 29 At 08.09.20