Foment de Terrassa contracta 41 persones pel projecte Treball als barris

En Jordi era comercial però arran de la pandèmia l’empresa on treballava va tancar i es va quedar a l’atur. Ara es dedica a dinamitzar el comerç de Ca n’Anglada gràcies al projecte d’inserció municipal Treball als barris, amb un contracte de sis mesos. Va començar a treballar a mitjans de febrer i ja ha visitat uns 200 comerços. Els assessora, els pregunta si tenen alguna queixa o proposta i els anima a participar en les activitats del barri, com la Fira de l’Oliva.

Impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el projecte Treball als Barris està vinculat als Plans de Barris del Districte 2 i de La Maurina amb l’objectiu de dinamitzar-los a nivell social i econòmic.

Aquest any s’han contractat 51 persones per un període de sis mesos. Gairebé tots estan destinats a neteja viaria i a tasques de reparació i manteniment de la via pública.

A més d’aquestes 35 persones contractades, setze joves participen al programa Cases d’oficis en les especialitats de fusteria d’alumini i operacions auxiliars en l’organització i funcionament d’instal·lacions esportives.

Foment de Terrassa destina deu persones a tasques administratives i de dinamització del programa Treball als barris.