Foment de Terrassa estrena imatge corporativa i presenta la seva nova web

Foment de Terrassa disposa d’una nova imatge corporativa. L’empresa municipal que gestiona el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament ha decidit fer aquest canvi amb l’objectiu de reposicionar el seu conjunt de prestacions.

A través de la marca Servei d’Ocupació 360º, Foment impulsa una nova campanya de rellançament a través de diverses accions. Una d’elles és la presentació de la nova pàgina web: terrassaocupació.cat. En aquest portal, les persones que es donin d’alta podran accedir a les ofertes de treball i adjuntar el seu currículum, mentre que les empreses interessades tindran l’oportunitat de penjar les seves ofertes de feina.

En aquesta línia, la nova imatge va acompanyada d’un eslògan simple: “Localitzem l’ocupació”. L’Ajuntament vol transmetre un missatge clar sobre el posicionament de la marca, treballant de forma integral amb empreses i actors locals per potenciar l’ocupació en el mercat laboral.

D’altra banda, el concepte 360º s’associa a moltes idees per aportar una solució amb visió global. Entre l’oferta de prestacions de Foment de Terrassa s’hi troben els plans de formació i reciclatge, la creació de projectes específics per a joves, els serveis integrals d’ocupació o l’impuls a l’emprenadoria.