Foment de Terrassa participa en el procés de selecció de la nova obertura de Conforama

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, que gestiona l’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, està col·laborant des de principis d’any amb l’empresa Conforama, en previsió de la seva nova obertura a la ciutat de Terrassa que està prevista per a la primavera de 2020.

Conforama és una empresa europea d’equipament i decoració de la llar, que obrirà un nou establiment al costat del Carrefour de Can Parellada, on abans hi va haver la botiga de bricolatge Akí. L’empresa té una previsió de crear al voltant de 45 llocs de treball, la selecció dels quals la realitza el personal tècnic del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament (Foment de Terrassa, SA).

A data d’avui ja s’ha contactat amb 650 persones interessades en el procés de selecció, a qui se’ls realitza entrevistes competencials. Posteriorment, l’empresa amb la col·laboració de Foment, porta a terme dinàmiques de grup i entrevistes finals, per tal de seleccionar les persones finalistes per a cada lloc de treball.

Durant la col·laboració amb l’empresa, Foment de Terrassa, SA posa a disposició de Conforama, de manera totalment gratuïta, espais i aules per tal de realitzar sessions d’informació, entrevistes i futures trobades entre les futures persones treballadores de Conforama seleccionades i l’empresa, prèvies a les contractacions.

Les primeres contractacions estan previstes per al mes de febrer, per tal de treballar i formar-se als centres de Conforama propers a la ciutat de Terrassa.

L’empresa ofereix un període formatiu de dos mesos aproximadament, motiu pel qual tots els contractes s’inicien a jornada complerta (40 hores setmanals). A partir dels 3 mesos de contracte, aproximadament, algunes de les contractacions passaran a jornada
parcial.